18 Mayıs 2010 Salı

Etçii...The Butcher Shop


Türkiye'de kebapçılardan sonra sadece ete önem veren ve özen gösteren yeni bir steakhouse akımı başladı son yıllarda. Etçii'de bunlardan bir tanesi. Tuzla, Bebek, Bahçeşehir ve Ataşehir'de şubeleri var. Lezzetini 2 hafta önce Tuzla'daki şubelerinde tatma fırsatı buldum. Yemekten önce gelen şarkuteri ürünlerini bolca söylemenizi tavsiye ederim. Hepsi birbirinden muhteşem. Sevenler için Dana Carpaccio bir harika. "Sucuk ve sosis alır mısınız?" sorusunu sakın etten önce ne gerek var düşüncesiyle reddetmeyin. Çünkü bence restoranın en farklı ve iddialı ürünleri bunlar. Etlere gelince hem porsiyonlar fazlasıyla büyük hem de çok lezzetliler. Fakat iyi pişmiş yerseniz sıradan bir etten hiç bir farkı kalmadığını belirtmek gerek. Son olarak, şarkuteri ürünlerinin lezzetine kapılıp yemeyi abartmayın yoksa ete yer kalması çok zor. Bir de ne olursa olsun sucuğu geri çevirmeyin:). Detaylı bilgi için:

http://www.etciisteakhouse.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder